Menu

Deuren Enschede

Woon je in Enschede en zoek je nieuwe buiten- of binnendeuren? Timmerbedrijf Berendijk uit Nijverdal is een specialist in het maken en plaatsen van deuren op maat in Enschede en omgeving. Wij kiezen daarbij voor de kwaliteit, de tijdloze uitstraling en de overige gunstige eigenschappen van hout. Houten deuren, kozijnen en schuifpuien geheel volgens de wensen van klant op maat maken is al vele jaren onze specialiteit.

Kies voor maatwerk en kwaliteit voor de deuren voor je huis in Enschede

De deuren voor je woning in Enschede bij de bouwmarkt kopen heeft wel de nodige beperkingen. Zo zijn daar vaak alleen de standaardmaten verkrijgbaar en is ook het aantal modellen en houtsoorten beperkt. Ook moet je de deuren zelf nog schilderen, of genoegen nemen met de kleur waarin de deur geleverd wordt.

Zoek je een deur in een afwijkende maat? Of heb je wel een standaardmaat nodig, maar zoek je de beste kwaliteit voor de deuren van je woning in Enschede? Of heb je wellicht bijzondere wensen voor het uiterlijk of de houtsoort van de deuren? Timmerbedrijf Berendijk is je partner om je wensen te verwezenlijken.

Je kunt bij ons kiezen uit meerdere houtsoorten voor de deuren van je huis in Enschede. Als je dat wilt, kunnen wij deskundig advies uitbrengen over de eigenschappen en unieke kenmerken van elke houtsoort. Op het gebied van design van de deuren is vrijwel alles mogelijk, van een strakke, modern ogende deur tot een klassieke deur met allerlei versieringen.

Het schilderen van de deuren voor je woning in Enschede doen wij ook voor je. In overleg zijn allerlei kleuren mogelijk.

Duurzaam hout van de beste kwaliteit

Timmerbedrijf Berendijk kiest voor hout van eersteklas kwaliteit. Wij werken enkel met duurzame materialen, wat inhoudt dat ook ons hout afkomstig is uit duurzame bron. Niet alleen zien je deuren er prachtig uit, je kiest ook voor de meest milieuvriendelijke oplossing. Hout uit duurzaam beheerde bossen is een vrijwel onuitputtelijke grondstof, die het milieu zo min mogelijk belast. Hout is daarnaast biologisch afbreekbaar en kan heel goed gerecycled worden.

Hout is zeer stevig en werkt daardoor inbraakwerend. Daarnaast heeft het een brandvertragende werking en isoleert het heel goed. Dit zijn slechts enkele redenen waarom Timmerbedrijf Berendijk voor hout kiest. In het tabblad Waarom hout? op onze website kan je hier meer over lezen.

Meer weten? Wij vertellen het je graag

Wil je meer informatie ontvangen over de mogelijkheden tot het op maat laten maken van houten deuren voor je woning in Enschede? Als je contact met ons opneemt, geven wij je graag vrijblijvende informatie. Ook een eveneens vrijblijvende offerte behoort tot de mogelijkheden. De fraaie, meest stevige houten deuren kan je laten maken door Timmerbedrijf Berendijk!

Deuren Enschede Deuren Enschede Deuren Enschede

Deuren Enschede | Deuren Zwolle | Draaikiepramen Enschede | Draaikiepramen Zwolle | Kozijnen Enschede | Kozijnen Zwolle | Ramen Enschede | Ramen Zwolle | Schuifpui Enschede | Schuifpui Zwolle

Uw browser is niet meer van deze tijd!

Update uw browser om optimaal van deze website (en vele anderen) te genieten Nu updaten!

×