Menu

Draaikiepraam kozijnen Nijverdal

Een draaikiepraam met bijbehorende kozijnen in je woning in Nijverdal biedt je zowel goede isolatie als frisse lucht. Een draaikiepraam is geschikt voor elk weertype. Is het buiten koud, dan laat je het raam dicht. Een draaikiepraam met houten kozijnen op je woning in Nijverdal biedt je dan goede isolatie, zeker als je isolatieglas in het kozijn laat plaatsen. Bij mooier weer kan je het raam van bovenaf op een kier zetten, en bij heel mooi weer kan het raam vanaf de zijkant wagenwijd open. Je kunt zo lekker frisse lucht in je huis laten. Geen wonder dat steeds meer mensen voor de voordelen van draaikiepramen kiezen.

Woon jij in Nijverdal en ben je op zoek naar een bedrijf dat een of meerdere draaikiepramen in je woning kan plaatsen? Timmerbedrijf Berendijk is gespecialiseerd in het maken en monteren van houten draaikiepramen. Ook in Nijverdal kunnen wij je van dienst zijn met een draaikiepraam met kozijnen, geheel op maat voor je gemaakt.

Een fraai, stevig en handig draaikiepraam

Kies je voor een draaikiepraam, dan wil je natuurlijk dat je een stevig raam krijgt dat goed isoleert. Je zit wat dat betreft goed bij Timmerbedrijf Berendijk uit Nijverdal. Bij draaikiepramen van mindere kwaliteit kan het mechanisme snel kapot gaan, of er komt tocht doorheen. Wij zijn echter al vele jaren gespecialiseerd in het maken van fraaie, zeer stevige houten draaikiepramen, die vele jaren meekunnen en uitstekend isoleren. Een dergelijk draaikiepraam met bijbehorende kozijnen kunnen wij voor jou in Nijverdal in elke gewenste maat maken en plaatsen. Het mechanisme zal vele jaren goed blijven functioneren en als het raam gesloten is komt er geen tocht door het raam.

Wij kiezen al sinds onze oprichting voor houten kozijnen. Dit natuurproduct is het meest milieuvriendelijk en isoleert zeer goed. Daarnaast kan je het op elk gewenst moment in een andere kleur schilderen. De natuurlijke uitstraling en veelzijdigheid van hout worden door geen enkel ander materiaal geëvenaard. Elders op onze website, onder het kopje ‘Waarom hout?’ kan je meer lezen over de voordelen van hout.

Wij maken een draaikiepraam met kozijnen voor jou in Nijverdal, geheel volgens de maat die je nodig hebt. Ook qua model en schilderkleur heb je volop keuze, dus leg gerust je wensen aan ons voor. Timmerbedrijf Berendijk biedt maatwerk, volgens de wensen van onze opdrachtgevers. Draaikiepramen zijn een bijzondere specialiteit van ons, waarbij wij vakwerk van de hoogste kwaliteit leveren.

Meer informatie of een offerte aanvragen?

Als je meer wilt weten over de mogelijkheden, of een vrijblijvende offerte aan wilt vragen, kan je gerust contact met ons opnemen. Wij zijn je graag van dienst met informatie, advies of een offerte op maat. Kies je voor het laten maken van een draaikiepraam met bijbehorende kozijnen voor je woning in Nijverdal, dan gaan we snel voor je aan de slag.

Met de dienstverlening van Timmerbedrijf Berendijk profiteer je maximaal van de voordelen die draaikiepramen je bieden.

Draaikiepramen Nijverdal Draaikiepramen Nijverdal Draaikiepramen Nijverdal

Deuren Enschede | Deuren Zwolle | Draaikiepramen Enschede | Draaikiepramen Zwolle | Kozijnen Enschede | Kozijnen Zwolle | Ramen Enschede | Ramen Zwolle | Schuifpui Enschede | Schuifpui Zwolle

Uw browser is niet meer van deze tijd!

Update uw browser om optimaal van deze website (en vele anderen) te genieten Nu updaten!

×