Menu

Draaikiepraam kozijnen Enschede

Een draaikiepraam, of meerdere, in je woning is ontzettend handig. Bij koud weer kan je het raam lekker dichthouden. Bij een goed geplaatst draaikiepraam komt er dan geen tocht door het raam naar binnen. Is het iets warmer, dan kan je het raam op een kier zetten, door het van de bovenkant te openen. Bij echt warm weer zet je het raam wagenwijd open. Er komt dan volop frisse lucht naar binnen.

Voor het plaatsen van een draaikiepraam met houten kozijnen op je woning in Enschede kan je terecht bij Timmerbedrijf Berendijk uit Nijverdal. Wij bestaan sinds 2011 en zijn ook actief in Enschede. Wij bouwen al jarenlang houten kozijnen op maat. Draaikiepramen zijn in het bijzonder onze specialiteit. Wat de maat ook moet zijn en wat je wensen ook zijn ten opzichte van het kozijn en het glas, wij bouwen het draaikiepraam met kozijnen voor jou in Enschede.

Een goed werkend en uitstekend isolerend draaikiepraam

Bij het bouwen en plaatsen van een draaikiepraam zijn diverse zaken van belang. Het raam moet natuurlijk goed passen in de beschikbare ruimte. Daarnaast moet het draaikiepmechanisme goed werken, ook op de langere termijn. Gelukkig zit je op het gebied van een draaikiepraam met kozijnen voor jou in Enschede goed bij Timmerbedrijf Berendijk. Wij weten precies hoe we voor jou een of meerdere draaikiepramen moeten maken waar je jarenlang plezier van zult hebben.

Wij kiezen al sinds onze oprichten voor hout, ook voor de kozijnen van draaikiepramen. Hout heeft een tijdloze uitstraling, is in elke kleur overschilderbaar en isoleert uitstekend. Zeker wanneer je ook nog hoogwaardig isolatieglas in je draaikiepraam laat zetten beschikt je raam over zeer goede isolerende eigenschappen. Onze ervaring stelt ons in staat het raam zo te maken dat er nergens tocht binnendringt. Zet je het raam open, dan komt er frisse lucht naar binnen. Maar laat je het raam dicht, dan zit het ook echt potdicht, dan komt er geen tocht naar binnen.

Heb je bijzondere wensen voor je draaikiepraam of de kozijnen voor jouw woning in Enschede, leg ze dan aan ons voor. Ons vakmanschap maakt bijna alles mogelijk.

Meer weten? Wij vertellen het je graag

Wil je meer weten op het gebied van een draaikiepraam met kozijnen voor jouw woning in Enschede? Neem dan gerust contact met ons op voor vrijblijvende informatie. Ook kunnen we een gratis en eveneens vrijblijvende offerte voor je opmaken.

Profiteer van de vele voordelen van perfect gebouwde en geplaatste draaikiepramen, dankzij Timmerbedrijf Berendijk!

Draaikiepramen Enschede Draaikiepramen Enschede Draaikiepramen Enschede

Deuren Enschede | Deuren Zwolle | Draaikiepramen Enschede | Draaikiepramen Zwolle | Kozijnen Enschede | Kozijnen Zwolle | Ramen Enschede | Ramen Zwolle | Schuifpui Enschede | Schuifpui Zwolle

Uw browser is niet meer van deze tijd!

Update uw browser om optimaal van deze website (en vele anderen) te genieten Nu updaten!

×