Menu

Kozijnen Enschede

Zoek je nieuwe kozijnen voor je woning in Enschede? Timmerbedrijf Berendijk uit Nijverdal maakt fraaie houten kozijnen op maat. Wij zijn ook actief in Enschede. Wil je dus de kozijnen van je woning in Enschede eens vernieuwen, dan ben je bij ons aan het goede adres. De kozijnen worden geheel naar jouw wensen samengesteld. Je hebt daarbij de keuze uit vele houtsoorten, modellen en kleuren.

De voordelen van houten kozijnen op je woning in Enschede

Mensen kiezen soms voor kunststof kozijnen of aluminium kozijnen. Toch hebben de aloude houten kozijnen hun eigen unieke voordelen. Wij raden houten kozijnen voor je woning inEnschede aan. Hout heeft een warme uitstraling in je woning en het isoleert uitstekend. Het weegt relatief weinig en is toch zeer sterk. Het heeft dan ook een inbraakwerende werking. Daarnaast werkt hout brandvertragend.

Met houten kozijnen is praktisch alles mogelijk. Je kunt gemakkelijk een strakke uitstraling behalen, maar ook een meer klassieke uitstraling, met allerlei bijzondere profileringen. Het vakmanschap van Timmerbedrijf Berendijk zorgt ervoor dat we elke gewenste uitstraling voor je kunnen realiseren.

Het voordeel van houten kozijnen op je huis in Enschede is dat je op elk gewenst moment de kleur kunt veranderen. Ook kan het hout eenvoudig dieper worden uitgefreesd als je besluit om dikker glas te plaatsen.

Tenslotte kunnen we nog het milieuvriendelijke element van hout noemen. Wij werken met hout uit duurzame bron. Hout van duurzaam beheerde bossen vormt een onuitputtelijke grondstofbron. Daarnaast kan het goed gerecycled worden, of het kan gebruikt worden om groene energie te produceren.

Het vakmanschap van Timmerbedrijf Berendijk

Timmerbedrijf Berendijk maakt al jaren houten kozijnen op maat. Daarbij zijn de wensen van de klant het uitgangspunt. Het kozijn wordt precies passend en geheel volgens jouw wensen gebouwd en geplaatst. Ook het schilderen doen wij voor je. De standaardkleur is daarbij wit, maar je kunt ook voor andere kleuren kiezen.

Heb je bijzondere wensen op het gebied van kozijnen voor je woning in Enschede, aarzel dan niet om ze ons voor te leggen. Ons jarenlange vakmanschap maakt vrijwel alles mogelijk.

Naast gewone kozijnen zijn wij gespecialiseerd in draaikiepramen en toogkozijnen. Een draaikiepraam op de juiste plaats zorgt voor ventilatie en verkoeling.

Wij werken uitsluitend met hout van topkwaliteit, afkomstig uit duurzame bron. Wij maken onze kozijnen volgens de voorschriften van het KOMO-keurmerk. Je kunt kiezen uit meerdere houtsoorten. Desgewenst vertellen wij je meer over de eigenschappen en uitstraling van elke houtsoort, zodat je een goede keuze kunt maken op het gebied van de kozijnen voor je woning in Enschede.

Neem contact op voor meer informatie

Wil je meer weten over de mogelijkheden op het gebied van nieuwe kozijnen? Neem dan gerust contact met ons op voor informatie of het aanvragen van een vrijblijvende offerte.

De fraaiste houten kozijnen voor je woning in Enschede, helemaal op maat gemaakt naar jouw wensen, vind je bij Timmerbedrijf Berendijk.

Kozijnen Enschede Kozijnen Enschede Kozijnen Enschede

Deuren Enschede | Deuren Zwolle | Draaikiepramen Enschede | Draaikiepramen Zwolle | Kozijnen Enschede | Kozijnen Zwolle | Ramen Enschede | Ramen Zwolle | Schuifpui Enschede | Schuifpui Zwolle

Uw browser is niet meer van deze tijd!

Update uw browser om optimaal van deze website (en vele anderen) te genieten Nu updaten!

×