Menu

Kozijnen Nijverdal

Zoek je kozijnen op maat voor je woning in Nijverdal? Voor de fraaiste houten kozijnen, geheel op maat gemaakt volgens jouw wensen, kan je terecht bij Timmerbedrijf Berendijk uit Nijverdal. Wij zijn actief in de gehele regio rond Nijverdal, dus je kunt ons ook benaderen voor het maken en plaatsen van nieuwe kozijnen op je woning in Nijverdal en omstreken.

Met gebruik van hoogwaardige, duurzaam verkregen materialen en een door de jaren heen verworven vakmanschap zijn wij je partner voor nieuwe raamkozijnen of deurkozijnen. Daarnaast hebben wij een bijzonder specialisme in het maken van draaikiepramen en toogkozijnen.

Kozijnen van hoogwaardig hout voor jou in Nijverdal

Timmerbedrijf Berendijk kiest al sinds haar oprichting voor hout bij het maken van kozijnen. Hout is een natuurproduct dat, als het afkomstig is uit duurzaam beheerde bossen, als onuitputtelijke grondstof kan dienen voor mooie kozijnen. Wij kiezen dan ook uitsluitend voor duurzaam hout, waarbij je kunt kiezen uit diverse fraaie houtsoorten. Ook de kleur kan je zelf kiezen. Wit hanteren wij als standaardkleur, maar in overleg zijn allerlei andere kleuren ook mogelijk voor de kozijnen van je woning in Nijverdal. Houten kozijnen hebben daarnaast als voordeel dat je ze heel gemakkelijk in een andere kleur kunt schilderen.

Wij maken je houten kozijnen geheel op maat voor jou. De kozijnen worden met het grootst mogelijke vakmanschap gebouwd, en vervolgens geplaatst in je woning. Wij maken alle kozijnen volgens de voorschriften van het KOMO-keurmerk.

Houten kozijnen hebben een unieke, tijdloze kwaliteit en uitstraling. Met kunststof kom je in de buurt, maar het is toch niet helemaal hetzelfde. Daarnaast isoleert hout uitstekend, zeker wanneer je het combineert met isolatieglas. Het werkt ook brandvertragend en het heeft door zijn stevigheid een inbraakwerende werking. Beschadigingen in het hout kunnen gemakkelijk worden bijgewerkt en hout kan goed onderhouden worden, zodat het er gedurende vele jaren mooi uit blijft zien.

Met houten kozijnen op je woning in Nijverdal, geplaatst door Timmerbedrijf Berendijk, kies je voor een duurzaam natuurproduct waar je vele jaren plezier van zult beleven. Je kunt bij ons terecht voor zowel buiten- als binnenkozijnen.

Neem contact met ons op voor meer informatie

Wil je meer weten over de mogelijkheden tot het laten maken en plaatsen van houten kozijnen op je woning in Nijverdal? Of wil je een vrijblijvende offerte ontvangen? Je kunt gerust contact met ons opnemen. Dit kan door te bellen met 0548 – 87 00 43. Ook kan je het contactformulier op onze site invullen. Eén van onze medewerkers neemt dan snel contact met je op.

Zoek je de mooiste houten kozijnen voor je woning in Nijverdal of omgeving? Timmerbedrijf Berendijk is je vakbekwame partner!

Kozijnen Nijverdal Kozijnen Nijverdal Kozijnen Nijverdal

Deuren Enschede | Deuren Zwolle | Draaikiepramen Enschede | Draaikiepramen Nijverdal | Kozijnen Enschede | Kozijnen Nijverdal | Ramen Enschede | Ramen Zwolle | Schuifpui Enschede | Schuifpui Zwolle

Uw browser is niet meer van deze tijd!

Update uw browser om optimaal van deze website (en vele anderen) te genieten Nu updaten!

×