Menu

Ramen Enschede

Als je op zoek bent naar nieuwe kozijnen en ramen voor je woning in Enschede, dan is Timmerbedrijf Berendijk uit Nijverdal de partner die je zoekt. Wij maken deuren en kozijnen op maat, en plaatsen deze in je woning, inclusief de ramen. Ook kunnen wij een schuifpui met ramen maken voor je huis in Enschede.

Kozijnen, deuren en een schuifpui met ramen voor je huis in Enschede

Timmerbedrijf Berendijk bestaat sinds 2011. Eigenaar Johan Berendijk en zijn zoon Brendan hebben een passie voor hout en voor maatwerk, afgestemd op de wensen van de klant. Geheel volgens jouw wensen kunnen wij kozijnen, deuren of een schuifpui met ramen erin maken voor je huis in Enschede. Daarbij is vrijwel alles mogelijk.

De beperkingen van de standaardmaten en houtsoorten van een bouwmarkt kennen wij niet. Op het gebied van houtsoorten, modellen, maten en kleuren is vrijwel alles mogelijk. Dus wil je iets bijzonders op het gebied van de ramen voor je woning in Enschede, dan zijn wij het bedrijf om dit voor je te doen.

Timmerbedrijf Berendijk kiest voor hout, vanwege de vele voordelen van dit materiaal. Zo isoleert hout goed, werkt het inbraakwerend en brandvertragend, is het milieuvriendelijk en kan je het altijd in een ander kleurtje schilderen. Elders op onze website lichten wij onze keuze voor hout verder toe. Met houten kozijnen en deuren is vrijwel elke uitstraling te bereiken.

Op het gebied van de ramen zelf heb je veel keuze. Zo kan je kiezen voor hoogwaardig isolatieglas. Hout isoleert van zichzelf al goed, en tezamen met dit glas draagt dit bij aan besparing op energiekosten.

Kozijnen en deuren met ramen voor je woning in Enschede kunnen wij zowel maken voor de binnen- als buitenkant van je woning. Wij schilderen de kozijnen en deuren ook voor je. Daarbij hanteren wij wit als standaardkleur, maar in overleg zijn vele andere kleuren natuurlijk ook mogelijk.

Wij gebruiken hout van de hoogste kwaliteit, dat afkomstig is uit duurzame bron. Je kunt kiezen uit diverse houtsoorten. Op het gebied van maten en modellen is vrijwel alles mogelijk, dankzij ons door de jaren heen verworven vakmanschap. Jouw wensen vormen het uitgangspunt, waarbij onze vaklieden deze wensen verwezenlijken.

Wat kozijnen betreft kan je kiezen voor reguliere kozijnen, maar wij hebben ook draaikiepramen en toogkozijnen als bijzondere specialiteit. Heb je een andere wens die wij hier niet noemen, leg deze dan gerust aan ons voor. De kans is groot dat ons vakmanschap het mogelijk maakt.

Meer weten? Neem contact op

Wil je meer weten over onze dienstverlening op het gebied van alles wat met ramen voor je huis in Enschede te maken heeft? Neem dan gerust contact op voor meer informatie. Ook kan je een vrijblijvende offerte aanvragen. Timmerbedrijf Berendijk is je partner voor deuren, kozijnen of een schuifpui met ramen.

Ramen Enschede Ramen Enschede Ramen Enschede

Deuren Enschede | Deuren Zwolle | Draaikiepramen Enschede | Draaikiepramen Zwolle | Kozijnen Enschede | Kozijnen Zwolle | Ramen Enschede | Ramen Zwolle | Schuifpui Enschede | Schuifpui Zwolle

Uw browser is niet meer van deze tijd!

Update uw browser om optimaal van deze website (en vele anderen) te genieten Nu updaten!

×