Menu

Het verhaal van Johan Berendijk

"Al vanaf het moment dat ik werk, ben ik werkzaam in de timmerindustrie. Jarenlang heb ik voor een bedrijf gewerkt waar ik mijn passie voor dit veelzijdige product, echt kwijt kon. Doordat het bedrijf werd overgenomen, veranderde mijn werk. Ik kon niet langer mijn passie uitoefenen. Dankzij de aanmoediging van mijn thuisfront en de hulp van een buurman, ben ik in 2011 voor mijzelf begonnen." Johan Berendijk Met de hulp van Brendan Berendijk is Timmerbedrijf uitgegroeid tot een goedlopend bedrijf. Waarbij passie en gelijkwaardigheid de belangrijkste kernwaarde zijn van ons bedrijf.

Onze mensen

We zijn er voor onze mensen, om ze het vak te leren en de passie voor het product over te brengen. We bieden jongeren met een afstand tot de arbeidsmarkt de kans om zich binnen ons bedrijf te ontwikkelen tot vakmannen. Iedereen is gelijkwaardig.

Flexibel

We passen ons snel aan en doen wat we kunnen om ons werk gedaan te krijgen. We denken alleen in mogelijkheden en zijn daarom gespecialiseerd in de lastigste klussen, zoals een ronde erker, grote transportkisten of specialistische betonbekisting.

Passie

Hout is onze passie, het vakmanschap en het mooie product. Het creëren, produceren en afwerken van de mooie en degelijke producten, daar worden wij enthousiast van. We houden van uitdagingen en zijn gespecialiseerd in de lastigste klussen.

Gelijkwaardigheid

Iedereen is gelijk, en we kennen binnen ons bedrijf geen hiërarchie. Van zzp’er tot internationaal bouwbedrijf: voor ons is iedereen gelijk en iedereen wordt gelijk behandeld. We rennen voor iedereen even hard.

Over ons
Uw browser is niet meer van deze tijd!

Update uw browser om optimaal van deze website (en vele anderen) te genieten Nu updaten!

×