Menu

Hoe het allemaal begon ...

Johan Berendijk werkte al jaren in de timmerindustrie. Hout is echt zijn passie en daarom maakte Johan de keuze om voor zichzelf te beginnen. Brendan zag het avontuur van z'n vader wel zitten en samen zette zij Timmerbedrijf Berendijk Nijverdal op. Johan en Brendan zijn verantwoordelijk voor de bedrijfsvoering en samen met een team vol vakmensen staan ze graag voor u klaar!

Maatschappelijk betrokken

Timmerbedrijf Berendijk is maatschappelijk erg betrokken. Naast professionele vakmannen hebben wij ook Wajongers in dienst met ervaring in de houtbranche. Door de prettige samenwerking is er een aangename en leuke werksfeer. Hierdoor kan iedereen erg nauwkeurig werken. Daarnaast zijn wij als timmerbedrijf ook maatschappelijk betrokken door enkel duurzame materialen te gebruiken bij onze productie.

Voor meer idee├źn, nieuws, foto’s en verhalen klik hier voor de Facebook pagina.

 

Wat maakt Timmerbedrijf Berendijk uniek?

Als timmerbedrijf gaan wij voor flexibiliteit, snelheid, concurrerende prijzen, maar vooral voor kwaliteit. Daarnaast leveren wij niet alleen aan bedrijven, maar ook aan particulieren. Al onze producten zijn volgens de KOMO voorschriften. Een keuze voor ons betekent kiezen voor: flexibiliteit, duurzaamheid en uitstekende service.

Over Berendijk
Uw browser is niet meer van deze tijd!

Update uw browser om optimaal van deze website (en vele anderen) te genieten Nu updaten!

×