Over Timmerfabriek Berendijk

Bij Timmerbedrijf Berendijk vindt u vakmanschap en kwaliteit. Vanuit ons door vader en zoon gerund timmerbedrijf in Nijverdal leveren wij aan bedrijven. Wij kunnen snel leveren, zijn flexibel en ook nog eens zeer concurrerend in prijs. Wij werken op duurzame wijze met oog voor milieu. We doen dat vanuit onze filosofie dat niets ons te gek is. Overal is een uitdaging in te vinden! Of het nu gaat om kleine klussen in en om het huis of werk aan grote bedrijfspanden. Van Timmerbedrijf Berendijk mag u een uitstekende service verwachten.

Je bent hier: Home » Over ons

Uw timmerbedrijf voor vakmanschap en kwaliteit

Ons timmerbedrijf maakt diverse houtproducten op maat. Je kunt hierbij denken aan de grotere projecten als schuifpuien, scharnierdaken, dakkapellen, prefab erkers en HSB-wanden. Maar we helpen u ook graag met de wat kleinere opdrachten voor bijvoorbeeld deuren, vouwwanden en raamkozijnen.

De kracht van hout

Er zijn veel redenen te bedenken om het gebruik van hout in de bouw te omarmen. Ontdek ook de kracht van hout:

  • Hout is veelzijdig, sterk en oogt stijlvol en natuurlijk
  • Hout is brandveilig en hout heeft een goed isolerende werking
  • De houtproductie is milieuvriendelijk
  • Het houtwerk is goed en eenvoudig te onderhouden
  • Hout is hernieuwbaar, goed recyclebaar en daarmee ook duurzaam.

Maatschappelijk betrokken

Timmerbedrijf Berendijk werkt vanuit een maatschappelijke betrokkenheid. Binnen ons team van toegewijde professionele vakmannen hebben wij ook een aantal zogenoemde Wajongers in dienst. Deze jonge mensen met een beperking hebben inmiddels een ruime ervaring opgedaan in de houtbranche en vormen een waardevolle aanvulling op ons team. Het team kenmerkt zich door prettige samenwerking in een aangename en leuke werksfeer. Dat maakt dat eenieder zich optimaal kan ontplooien en inzetten, daar waar hij of zij goed in is. Onze maatschappelijk betrokkenheid vindt u ook terug in het gebruik van duurzame materialen bij onze productie en in onze werkwijze.

Wij hanteren korte lijnen

Timmerbedrijf Berendijk is bestaat uit een enthousiast en vakkundig team van medewerkers. De kracht van het bedrijf ligt in de korte lijnen die wij hanteren. Hierdoor staan wij dicht bij de opdrachtgever en kunnen onze specialisten in de timmerbranche aan al uw wensen voldoen.

Heeft u vragen, wilt u advies of een scherpe prijsopgaaf? Neem dan contact met ons op. Treft u op onze website geen informatie aan over de klus die u wilt uitvoeren? Laat het ons weten, wij zijn altijd in voor een mooie uitdaging!